05.03.2021 | PETÍCIA - ZACHRÁŇME PÔVODNÉ DRUHY RÝB

Prejsť na obsah

05.03.2021 | PETÍCIA - ZACHRÁŇME PÔVODNÉ DRUHY RÝB

SRZ MsO BB
Uverejnený podľa Petičný výbor v PETÍCIA · Piatok 05 Mar 2021
Tags: blogrybybbsrzmsobbsrzradazapeticia
Vážení kolegovia rybári!

Ministerstvo životného prostredia nepredĺžilo platnosť výnimky, ktorá už cez desať rokov pomáhala chrániť naše ryby pred devastačnými útokmi kormorána veľkého.

Prosíme Vás podporte svojimi hlasom petíciu, ktorá opäť umožní chrániť naše vody pred kormoránom. Rozošlite túto petíciu vašim funkcionárom a všetkým členom prostredníctvom všetkých dostupných elektronických médií, ktorými disponujete. Zverejnite túto petíciu na Vašich stránkach. Umožnite túto petíciu podpísať aj rybárom, ktorý si prichádzajú vyzdvihnúť rybárske lístky na novú sezónu (papierová forma je v prílohe). Neváhajte osloviť i členov svojich rodín aj svojich priateľov nerybárov.

Ak sa rozhodnete, nezabudnite svoje hlasovanie na stránke potvrdiť v E-maile, ktorý Vám je pri hlasovaní automaticky doručený.

Petícia online:


V Českej republike štát platí za uloveného kormorána odmenu (zástrelné) 500,-CZK a dá sa očakávať že tento tlak sa prejaví aj zvýšenou migráciou kormorána na naše územie. Neprizerajme sa nečinne, tento problém musíme riešiť sami a hneď.

Ďakujeme za pomoc a podporu.
PETROV ZDAR!
 
Petičný výbor


Návrat na obsah