17.08.2022 | AGROKOMPLEX 2022

Prejsť na obsah

17.08.2022 | AGROKOMPLEX 2022

SRZ MsO BB
Uverejnený podľa SRZ - Rada ZA v OZNAM · Streda 17 Aug 2022
Tags: blogrybybbsrzmsobbsrzradazaoznamvystavaagrokomplex
Vážení štatutárni zástupcovia OZ SRZ,

zažite jedinečnú atmosféru tradičnej výstavy Agrokomplex 2022. Od 18. do 21. augusta uvidíte na výstavisku hospodárske zvieratá, poľnohospodársku techniku, spoznáte regeneratívne a precízne poľnohospodárstvo, ochutnáte kvalitné potraviny a objavíte čaro slovenských tradícií.  Súčasne bude prebiehať aj výstava Poľovníctvo a príroda. Výstavy sa už tradične zúčastní aj Slovenský rybársky zväz, ktorý sa bude prezentovať v interiéri, aj v exteriéri výstaviska.

Prvý stánok SRZ nájdete v PAVILÓNE G. Stánok bude informačný a propagačný, venovaný najmä legislatívnej a ichtyologickej činnosti SRZ. Pre deti bude prichystaný lov „drevených“ rybiek, tí zdatnejší si môžu zachytať ryby na trenažéri lovu rýb.

Druhý stánok SRZ sa bude nachádzať v exteriéri, na brehu jazierka v blízkosti pavilónu hospodárskych zvierat PAVILÓNU V. Stánok bude venovaný hlavne produkčnej činnosti SRZ. Z brehu jazierka si tu budete môcť pozrieť prácu multifunkčného stroja TRUXOR, určeného na melioráciu vodných plôch a taktiež ukážky prípravy kulinárskych špecialít z našich rýb.

Okrem našich dvoch stánkov si v PAVILÓNE Z1 môžete v inštalovaných nádržiach pozrieť živé ryby našich vôd.

PROGRAM   •   MAPA

Tešíme sa na stretnutie s Vami!

S pozdravom,

Mária Sprušanská
Kancelária tajomníka SRZ Rada – Žilina


    Návrat na obsah