Ochrana osobných údajov - MsO SRZ BB

Prejsť na obsah

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV



OZNÁMENIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV
 
Prevádzkovateľ:
Slovenský rybársky zväz, so sídlom Andreja Kmeťa 20, 010 55 Žilina, IČO:00178209, zapísaný v registri občianskych združení s potvrdenou činnosťou vedenom Ministerstvom vnútra SR pod.VVS/1-909/90-60 zo dňa 6. augusta 1990

Dotknutá osoba:
Na účely tohto oznámenia je dotknutou osobou každá fyzická osoba, člen Slovenského rybárskeho zväzu a žiadateľ o vydanie povolenia na rybolov, ktorej osobné údaje spracúva Slovenský rybársky zväz vo svojom informačnom systéme ako prevádzkovateľ a organizačné zložky Slovenského rybárskeho zväzu ako sprostredkovatelia, a taktiež osoby, s ktorými je prevádzkovateľ/sprostredkovateľ v zmluvnom vzťahu

Účel spracúvania osobných údajov:
    • vedenie centrálnej evidencie členov Slovenského rybárskeho zväzu, vedenie disciplinárnych konaní alebo iných konaní voči členom Slovenského rybárskeho zväzu
    • poskytovanie osobných údajov členov organizačným zložkám Slovenského rybárskeho zväzu v súvislosti s výkonom rybárskeho práva
    • používanie na elektronickú komunikáciu
    • rybárske preteky, školenia, prednášky, udeľovanie vyznamenaní a iné akcie prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľov
    • zverejnenie na verejných webových stránkach prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľov v rozsahu mena a priezviska
 
Rozsah spracúvaných osobných údajov:
    • titul, meno, priezvisko
    • dátum narodenia
    • trvalý pobyt
    • fotografia
    • e-mailová adresa
    • iné osobné údaje (napr. číslo OP) nevyhnutné pre disciplinárne konania a iné konania

Práva dotknutej osoby:
    • vziať súhlas kedykoľvek späť
    • požadovať informáciu, aké osobné údaje sú spracovávané
    • požadovať vysvetlenie ohľadne  spracovávania osobných údajov
    • vyžiadať si prístup k osobným údajom a nechať ich aktualizovať alebo  opraviť
    • požadovať výmaz osobných údajov
    • v prípade pochybnosti o dodržovaní povinností súvisiacich so spracovávaním osobných údajov, obrátiť  sa na prevádzkovateľa/sprostredkovateľa alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

Doba spracúvania osobných údajov:
Osobné údaje dotknutej osoby sa spracúvajú po nevyhnutný čas v súvislosti s výkonom rybárskeho práva, najmenej po dobu trvania členstva v Slovenskom rybárskom zväze.
V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa spracúvania osobných údajov nás môžete kedykoľvek kontaktovať prostredníctvom nasledovných údajov:

Slovenský rybársky zväz
Andreja Kmeťa 20, 010 55 Žilina
e-mail: schlesingerova@srzrada.sk, sekretariat@srzrada.sk
Návrat na obsah